Contacte   ES
flash
social > PROGRAMA SOCIAL
Programa social
Arca Serveis Ambientals Empresa Insercio, S.L. te com a objectiu primordial la integració laboral de persones amb dificultats afegides per accedir al mercat laboral i que per aquest motiu es troben en risc o situació d’exclusió social. Aquesta fita es fa possible mitjançant la relació contractual de les parts, vinculada a un Itinerari Personalitzat d’inserció laboral (IPIL), destinat a la prestació de serveis en el sector del Medi Ambient, la Construcció i el Programa Roba Amiga.

El IPIL a L’Arca Serveis Ambientals, EI, és un procés i un pas més, en el recorregut d'una persona amb dificultats d'inserció com a trànsit cap al mercat laboral ordinari.

El IPIL integra en el pla de treball com a principals objectius la recuperació de la confiança, la reestructuració o creació de resposta autònoma, l'adquisició d’hàbits, comportaments, actituds i habilitats socials i adquisició i millora de les destreses i competències professionals com a principal eix de treball.

La possibilitat de treballar en un entorn laboral real ofereix una formació continuada i un seguiment proper per part dels diferents tècnics implicats en els IPILS que suposen figures clau per al desenvolupament i conducció del itinerari individualitzat.

L’Arca Serveis Ambientals combina lògiques empresarials, formatives i socials i afronta la dualitat entre la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) i la competitivitat en el mercat laboral ordinari que permeti la creació de llocs de treball.

L'entitat desenvolupa una tasca laboral i social en la que participen i col·laboren els recursos, dispositius i organismes públics i privats territorials que de forma coordinada i sota objectius comuns, faciliten la implementació dels programes d’inserció laboral i possibiliten una intervenció integral.

arca del maresme
Col·laborem
Intermon Oxfam charter
Disseny i programació: Clickart
-
Política de Cookies
-
Consentiment informat
-
Avís legal