Contacte   ES
flash
NOTICÍES
OCT
8
L'ARCA SEGUEIX AMB EL COMPROMÍS DE LA MILLORA CONTINUA
L'ARCA SEGUEIX AMB EL COMPROMÍS DE LA MILLORA CONTINUA

 

Aquest 2018, l’Arca Serveis Ambientals ha procedit a fer la transició del Sistema de Gestió de Qualitat i Medi Ambient segons la norma ISO 9001:2008 i 14001:2008 a les versions renovades i actualitzades 9001:2015 i 14001:2015 i a assolit la certificació actualitzada. A més, també a renovat la certificació OHSAS 18001:2007 i s’ha adaptat a les modificacions de la participació voluntària d’organitzacions en un sistema comunitari de gestió i auditoria mediambientals (EMAS). Amb aquesta modificació s’ha adaptat el reglament a l’última revisió de la ISO 14001:2015.

Per altre banda, aquest setembre es va realitzar l’auditoria per a l’actualització del certificat SGE 21:2008. Aquesta norma europea permet implantar, auditar i certificar un Sistema de Gestió Ètica i socialment responsable.

 

A traves d’aquests assoliments, l’Arca pretén seguir amb els objectius marcats com empresa que gestiona i incideix de manera transversal en totes les àrees i activitats de l’empresa, i a totes les seves parts interessades.

 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
SET
14
COMENÇA LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE!
COMENÇA LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE!

 

De l’16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema: “Combina i mou-te!

La Setmana de la Mobilitat Sostenible se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. La Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.

Són els següents:

       Estimular un comportament ciutadà, en relació amb l’ús el vehicle (protecció de la qualitat de l’aire, prevenció d’accidents de trànsit, reducció d’emissió de gasos d’efecte hivernacle i consum racional dels recursos energètics).

 

       Sensibilitzar la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport i informar-la sobre les seves diferents modalitats.

       Impulsar l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics.

       Potenciar un retrobament de la ciutadania amb la ciutat, la seva gent i el seu patrimoni cultural, en un entorn saludable i relaxat.

 

       Reflexionar sobre com afecta a la nostra salut l’ús excessiu del transport motoritzat

 

 

 

Activitats 2018

http://territori.gencat.cat/ca/03_infraestructures_i_mobilitat/sem/

 

 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
AGO
27
QUANTS PLANETES CONSUMIM?
QUANTS PLANETES CONSUMIM?

 

El model actual de consum als països desenvolupats té un impacte molt negatiu sobre el medi ambient local i, encara que no ens n’adonem, afecta també tot el planeta.

 

Què és una petjada ecològica?

És una manera de calcular l'impacte que causa el nostre estil de vida actual. Es calcula en hectàrees de terra necessàries per produir tota l’energia, aliments, aigua i recursos naturals que consumim. També inclou els residus i emissions de gasos que generem i que la Terra ha d’assimilar.

 

Hi ha moltes maneres de saber el nostre impacte sobre la terra. Proposem una web molt visual i interactiva que permet calcular i compensar la Petjada de Carboni a traves d’iniciatives per actuar contra el Canvi Climàtic:

https://www.ceroco2.org/calculadoras/home

 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
anterior 1 2 3
ARXIU DE NOTÍCIES
Cerca una noticia
arca del maresme
Col·laborem
Intermon Oxfam charter
Disseny i programació: Clickart
-
Política de Cookies
-
Consentiment informat
-
Avís legal