Contacte
flash
NOTICÍES
AGO
30
Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017!
Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017!

De l’16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema: “Mobilitza’t per un aire més net!”

 

 

La Setmana de la Mobilitat Sostenible se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
JUL
3
3 de juliol: Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic!
3 de juliol: Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic!

On vas sense cabàs? Aturem l’ús de bosses de plàstic “La bossa de plàstic és el símbol emblemàtic de la cultura d’un sol ús, del malbaratament i la demostració d’un consum abusiu i innecessari.”

 

Sabies que...

 

Actualment es calcula que a Catalunya encara es consumeixen 22,5 milions de bosses a la setmana, és a dir 405 bosses de plàstic anuals per llar o 156 bosses per habitant. Segon dades de l’Agència de Residus de Catalunya trobem que les grans cadenes i supermercats han reduït el seu consum (la major part d’ells les cobren) però en canvi, el comerç petit i de proximitat (que les distribueix gratuïtament) ha augmentat el consum en un 7,8%, passant a ser l’origen del 90,6% de les bosses de plàstic amb nanses d’un sol ús que es distribueixen al nostre país.

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
anterior 1 2 3 4
ARXIU DE NOTÍCIES
Cerca una noticia
arca del maresme
Col·laborem
Intermon Oxfam charter
Disseny i programació: Clickart
-
Política de Cookies
-
Consentiment informat
-
Avís legal