Contacte
flash
NOTICÍES
NOV
18
Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2016
Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2016

Del 19 al 27 de novembre se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Aquest any la temàtica es centra en la Prevenció de residus d'envasos: Utiliza'n menys!

 

Amb  aquest lema i durant la setmana, l’Arca promociona la campanya a traves dels cartells oficials de la Setmana Europea per la prevenció dels residus que s’ha penjat a les instal·lacions, tals com, deixalleries, oficines, etc. L’objectiu d’aquesta acció és la de fomentar aquesta iniciativa tant a usuaris com als treballadors de l’Arca. 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
OCT
10
Servei de Neteja Viària del municipi de Dosrius

L’Arca del Maresme a començat a realitzar el servei de neteja viària del municipi de Dosrius, integrat per la zona del mateix poble i les urbanitzacions de Canyamars i Can Massuet. La neteja viària es realitzarà amb la neteja mixta dels carrers (una escombradora i una bufadora).

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
SET
12
L'Arca del Maresme posa en marxa un "Àrea de contenidors intel·ligent" a Arenys de Munt
L'Arca del Maresme posa en marxa un

A Arenys de Munt ja està en marxa la nova àrea d’emergència de Can Bellsolell. L’Arca del Maresme a instal·lat un tancat que permet la regulació de l’accés als contenidors, d’aquesta manera només es pot accedir a llençar residus durant un horari determinat i només si es posseeix la targeta especifica.

Tots aquest avenços serveixen al municipi per mantenir les zones de contenidors vigilades i ordenades, evitant així, el mal ús que es fa de les àrees d’emergència en els municipis amb servei de recollida porta a porta. 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
anterior 1 2 3
ARXIU DE NOTÍCIES
Cerca una noticia
arca del maresme
Col·laborem
Intermon Oxfam charter
Disseny i programació: Clickart
-
Política de Cookies
-
Consentiment informat
-
Avís legal