Contacte
flash
NOTICÍES
MAR
13
Com més punts de recollida, més aparells reciclats!
Com més punts de recollida, més aparells reciclats!

Des de l’Arca del Maresme, es vol recorda que està engegada, des de fa pràcticament un any, la campanya de l’Agència de Residus de Catalunya enfocada a la recollida d’aparells electrònics petits.

Tot i que aquesta és una campanya orientada a incrementar la recollida selectiva d’aparells elèctrics i electrònics en desús, la prioritat del consumidor ha de ser la reparació i la reutilització dels productes, cosa que suposa allargar-ne la vida útil i col·labora a una correcta gestió dels residus.

Si no es pot, el consumidor té a l’abast el sistema de recollida selectiva que l’administració estableix per garantir-ne el reciclatge: deixalleries o punts verds i, ara, també, totes les botigues d’electrodomèstics, amb els requisits que estableix el Reial Decret.

És per això que des de l’Arca es vol recordar que ELS PETITS ELECTRODOMÈSTICS NO ES PODEN LLENÇAR ALS CONTENIDOR DE ROBA USADA.

 

Aquest és el distintiu que trobaràs a les botigues que funcionen com a punts de recollida de petits aparells elèctrics i electrònics.

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
FEB
6
IMPLANTACIÓ DEL MODEL PORTA A PORTA A LA TOTALITAT DEL MUNICIPI D'ARGENTONA
IMPLANTACIÓ DEL MODEL PORTA A PORTA A LA TOTALITAT DEL MUNICIPI D'ARGENTONA
La recollida selectiva supera el 80% durant el mes de gener

Des de fa anys, l’Arca del Maresme realitza el servei de recollida de residus d’Argentona, fins ara el model porta a porta es concentrava a la zona del nucli urbà, però actualment s’ha implantat una ampliació d’aquest model de recollida de brossa domèstica a tot el municipi.

 

Va iniciar-se el mes d’octubre de l’any passat al barri del Cros i s’ha completat el 2017 amb les urbanitzacions de Les Ginesteres, Can Raimí, Can Cabot i Can Ribosa. A més, també es va trasllada l’àrea d’emergència de Bellavista a la deixalleria municipal per a un major control en la recollida i gestió dels residus. 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
GEN
26
"L'ENERGIA MÉS NETA ÉS AQUELLA QUE NO ES CONSUMEIX"
Carta de Compromís d'Eficiència Energètica

A l’Arca del Maresme, durant els anys 2015 i 2016 el consum d’electricitat de la seu central ha augmentat moderadament. L’Arca, com a empresa implicada amb la millora continua i la sostenibilitat ambiental,  pretén millorar la situació actual. És per això, que es compromet a desenvolupar un compromís amb l’eficiència energètica i posa a disposició dels usuaris el document que reafirma aquest objectiu com a organització.

 

 

Es pot sol·licitar més informació a través del següent correu electrònic, i a l’atenció de:

Irene Pineda

Cap Unitat Tècnica Serveis Mediambientals i Responsable del Sistema de Gestió Ambiental

info@arcadelmaresme.com.

Més endavant també podran descarregar l’arxiu a la web, que es trobarà a l’apartat de "Responsabilitat Social de l'empresa"

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
anterior 1 2 3
ARXIU DE NOTÍCIES
Cerca una noticia
arca del maresme
Col·laborem
Intermon Oxfam charter
Disseny i programació: Clickart
-
Política de Cookies
-
Consentiment informat
-
Avís legal