Contacte   ES
flash
NOTICÍES
FEB
4
SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS MUNICIPALS D'ARENYS DE MUNT
SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS MUNICIPALS D'ARENYS DE MUNT

L’ARCA SERVEIS AMBIENTALS ha resultat adjudicatària, del concurs de la recollida d’escombraries del municipi d’Arenys de munt per un període de 4 anys i 2 anys possibles de pròrroga. El servei mantindrà el sistema de recollida Porta a Porta i de contenidors, i oferirà aportacions i millores, com el manteniment i substitució dels contenidors, la neteja de les àrees d´aportació i la neteja dels contenidors, etc. Així mateix, inclourà la recollida de les papereres i la recollida de trastos vells domiciliària, amb prèvia sol·licitud.

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
DES
16
HÀBITS SALUDABLES: Descansa!
HÀBITS SALUDABLES: Descansa!

Per tenir una bona salut emocional és necessari també poder gaudir d'un descans suficient, tant físic com mental, i evitar els estats de cansament o fatiga, especialment si són prolongats.

Mentre dormim el nostre cos desenvolupa activitats importants per al seu funcionament. A més, la qualitat del son té un impacte en la nostra salut física, mental i emocional, i comporta molts beneficis

Dormir bé no és el mateix que descansar moltes hores i podem dir que, en general, és més important la qualitat del son que no el nombre concret d'hores de son.

A més, no totes les persones necessiten dormir les mateixes hores i aquestes varien amb l'edat. També es poden produir canvis segons l'estació de l'any o el nivell d'esgotament físic o mental. La quantitat total de descans nocturn necessari oscil·la entre sis i onze hores diàries, i la mitjana és propera a les set o vuit hores per a les persones adultes.

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
anterior 1 2
ARXIU DE NOTÍCIES
Cerca una noticia
arca del maresme
Col·laborem
Intermon Oxfam charter
Disseny i programació: Clickart
-
Política de Cookies
-
Consentiment informat
-
Avís legal