Contacte   ES
flash
NOTICÍES
ABR
17
ES POSA EN MARXA UNA NOVA APP PER PODER ESTALVIAR A LA FACTURA ENERGÈTICA
ES POSA EN MARXA UNA NOVA APP PER PODER ESTALVIAR A LA FACTURA ENERGÈTICA
17 abr 2019

Descobreix com pots estalviar en la teva factura energètica!

El banc d’energia, és una associació que promou l’estalvi i l’eficiència energètica a benefici dels que estan en situació de vulnerabilitat energètica. Això ho fa a través de la pedagogia i de la solidaritat transformadora.

http://bancdenergia.org/el-que-cal-saber/

Aquesta associació a creat una eina online i gratuïta per descobrir els principals factors que influeixen en la teva factura energètica. L’aplicació permet les dades essencials com el municipi, característiques d’habitatge, sistemes elèctrics i factures. El resultat del potencial d’estalvi es resumeix de forma global per al conjunt de subministraments d’energia i de forma detallada per a cadascun d’ells. Es calcula l’estalvi potencial en percentatge i en euros anuals d’estalvi.

App http://bancdenergia.org/acompanyament-energetic-online/

 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
ABR
2
3a JORNADA D'ACCIÓ SOSTENIBLE A L'EMPRESA
3a JORNADA D'ACCIÓ SOSTENIBLE A L'EMPRESA
2 abr 2019

El passat dia 29 de març, l’ARCA SERVEIS AMBIENTALS, va participar a les 3es Jornades d’Acció Sostenible a l’Empres sobre els “Requisits i eines de comunicació en matèria de sostenibilitat”, celebrades al Port de Barcelona per Ecomunidis, i en el qual es va parlar de les novetats sobre el Reglament EMAS i la ISO 14001:2015.

Un cop més l’Arca participa en aquestes jornades amb l’oportunitat de conèixer millor les normatives, les eines i les recomanacions sobre la comunicació en matèria de sostenibilitat.

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
MAR
12
Fridays For Future: 15 de març
Fridays For Future: 15 de març
12 mar 2019

El dia 15 de març és el dia assenyalat per el llançament del moviment activista contra el canvi climàtic. Aquest dia, està convocada una gran vaga d'estudiants a nivell internacional promoguda per la iniciativa #Fridaysforfuture.

 

Què és el Fridays for future?

Fridays For Future és un moviment que va ser iniciat per la jove sueca Greta Thunberg, per reivindicar el fet que si no es prenen les mesures adequades per part dels màxims dirigents, la situació del planeta serà irreversible. La iniciativa s’ha anat fent molt coneguda sobretot per part del sector jove que realitza mobilitzacions arreu del món, fins al punt que la campanya s’ha fet viral.

 

Quines mesures reclama als governs Fridays for future?

El moviment Fridays For Future bàsicament reclama seguir l’Acord de París (2015) i l’informe de la IPCC. Tot i que aquests declaren que s’ha de limitar l’augment de la temperatura global de la terra respecte dels períodes preindustrials als 2ºC, Fridays For Future demana mantenir-nos per sota dels 1’5ºC (actualment ens trobem a un grau més), ja que si no, es pot arribar a un període de no retorn i això pot derivar en una crisi a nivell mundial, tenint un clima que afectaria en gran mesura a animals i humans". 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
1 2 3 4 5 6 siguiente
ARXIU DE NOTÍCIES
Cerca una noticia
arca del maresme
Col·laborem
Intermon Oxfam charter
Disseny i programació: Clickart
-
Política de Cookies
-
Consentiment informat
-
Avís legal