Contacte   ES
flash
NOTICÍES
NOV
16
La Setmana se celebrarà del 17 al 25 de novembre. Aquest any la temàtica es centra en el lema "Prevenció de residus perillosos: Time to détox!"
La Setmana se celebrarà del 17 al 25 de novembre. Aquest any la temàtica es centra en el lema
16 nov 2018

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) és una iniciativa que promou la implementació d’accions de sensibilització sobre els recursos sostenibles i la gestió de residus al llarg d’una setmana.

L'objectiu és reduir la perillositat dels residus per evitar Efectes  nocius en els éssers vius i el medi ambient, és una mesura en la prevenció de residus, esglaó prioritari de la  jerarquia de gestió  de residus d’acord amb la Directiva Europea de Residus i el  Precat2020.

Reduir o restringir l’ús de substàncies perilloses és també un requisit previ per a l’establiment d’una economia circular, ja que afavoreix la recirculació de materials, simplifica el procés per establir una simbiosi industrial en un territori i permet reduir els costos de la recollida selectiva i del procés de reciclatge dels residus.

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
OCT
8
L'ARCA SEGUEIX AMB EL COMPROMÍS DE LA MILLORA CONTINUA
L'ARCA SEGUEIX AMB EL COMPROMÍS DE LA MILLORA CONTINUA
8 oct 2018

 

Aquest 2018, l’Arca Serveis Ambientals ha procedit a fer la transició del Sistema de Gestió de Qualitat i Medi Ambient segons la norma ISO 9001:2008 i 14001:2008 a les versions renovades i actualitzades 9001:2015 i 14001:2015 i a assolit la certificació actualitzada. A més, també a renovat la certificació OHSAS 18001:2007 i s’ha adaptat a les modificacions de la participació voluntària d’organitzacions en un sistema comunitari de gestió i auditoria mediambientals (EMAS). Amb aquesta modificació s’ha adaptat el reglament a l’última revisió de la ISO 14001:2015.

Per altre banda, aquest setembre es va realitzar l’auditoria per a l’actualització del certificat SGE 21:2008. Aquesta norma europea permet implantar, auditar i certificar un Sistema de Gestió Ètica i socialment responsable.

 

A traves d’aquests assoliments, l’Arca pretén seguir amb els objectius marcats com empresa que gestiona i incideix de manera transversal en totes les àrees i activitats de l’empresa, i a totes les seves parts interessades.

 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
SET
14
COMENÇA LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE!
COMENÇA LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE!
14 set 2018

 

De l’16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema: “Combina i mou-te!

La Setmana de la Mobilitat Sostenible se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. La Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.

Són els següents:

       Estimular un comportament ciutadà, en relació amb l’ús el vehicle (protecció de la qualitat de l’aire, prevenció d’accidents de trànsit, reducció d’emissió de gasos d’efecte hivernacle i consum racional dels recursos energètics).

 

       Sensibilitzar la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport i informar-la sobre les seves diferents modalitats.

       Impulsar l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics.

       Potenciar un retrobament de la ciutadania amb la ciutat, la seva gent i el seu patrimoni cultural, en un entorn saludable i relaxat.

 

       Reflexionar sobre com afecta a la nostra salut l’ús excessiu del transport motoritzat

 

 

 

Activitats 2018

http://territori.gencat.cat/ca/03_infraestructures_i_mobilitat/sem/

 

 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
1 2 3 4 5 6 siguiente
ARXIU DE NOTÍCIES
Cerca una noticia
arca del maresme
Col·laborem
Intermon Oxfam charter
Disseny i programació: Clickart
-
Política de Cookies
-
Consentiment informat
-
Avís legal