Contacte   ES
flash
NOTICÍES
JUN
20
ECONOMIA CIRCULAR, EL RESIDU ESDEVINGUT RECURS
ECONOMIA CIRCULAR, EL RESIDU ESDEVINGUT RECURS
20 jun 2018

L’economia circular és un concepte econòmic que s’interrelaciona amb la sostenibilitat, i el seu objectiu és el valor dels productes, els materials i els recursos (aigua, energia,…) perquè es mantinguin a la economia durant el major temps possible i que es redueixi al mínim la generació de residus.

Des de Catalunya ha sorgit una iniciativa, per donar impuls a la idea; és l’Observatori d'Economia Circular, que és un node de referència sobre aquest tema amb les funcions d’aglutinar, fer accessible, fomentar l’intercanvi i la col·laboració, estructurar de forma homogènia i coherent el conjunt d’iniciatives existents, generar coneixement sobre economia circular a Catalunya, avaluar-lo i fer-ne el seguiment del seu progrés a Catalunya. 

Web: Observatori d'Economia Circular 

 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
MAI
10
LA DEIXALLERIA D'ARGENTONA OBRIRÀ ELS DIUMENGES A LA TARDA I FESTIUS
LA DEIXALLERIA D'ARGENTONA OBRIRÀ ELS DIUMENGES A LA TARDA I FESTIUS
10 mai 2018

 

 

A partir del mes de maig la deixalleria municipal d’Argentona, situada a Can Carmany, amplia el seu horari i obrirà els diumenges a la tarda, de 16 a 20 hores, a més dels festius, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores - a excepció dels festius oficials (25 i 26 de desembre, 1 de gener...) -.

Amb aquesta ampliació horària es reforça el servei i es dóna resposta a les demandes de la ciutadania.

L'ampliació horària es va inicià el passat dia 6 de maig

 

 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
ABR
5
HÀBITS SALUDABLES. ENS HI POSEM?
HÀBITS SALUDABLES. ENS HI POSEM?
5 abr 2018

 

Equilibri entre SALUT FÍSICA I MENTAL

L’Arca empren una nova iniciativa per parlar de vida saludable. Els hàbits saludables no solament fan referència a la salut o al benestar físic i corporal, sinó també a la salut mental, ja que procurar un equilibri entre SALUT FÍSICA I MENTAL fa possible que la persona arribi a trobar-se millor amb ella mateixa i amb el món que l’envolta.

Però no és tasca fàcil arribar a assolir aquest equilibri emocional, doncs el ritme frenètic de la vida laboral i familiar en el que ens veiem inclosos ens obliga a adoptar certs hàbits que no afavoreixen en res la consecució d’una vida sana.

Així mateix, en relació a la feina, són molts els mals hàbits o pràctiques  incorrectes que s’adopten que també repercuteixen en la salut. Els hàbits de vida que s’adquireixen en la feina influeixen en la salut personal, de la mateixa manera que els que s’adopten en l’àmbit personal afecten a l’entorn laboral.

ÉS PER AIXÒ, QUE L’EMPRESA AQUEST ANY 2018, VOL AJUDAR A CANVIAR CERTS HÀBITS O MALES COSTUMS, A TRAVÉS DE PETITS CONSELLS I POSANT ENFASI A L’ALIMENTACIÓ I ACTIVITAT FÍSICA.

 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
1 2 3 4 5 6 siguiente
ARXIU DE NOTÍCIES
Cerca una noticia
arca del maresme
Col·laborem
Intermon Oxfam charter
Disseny i programació: Clickart
-
Política de Cookies
-
Consentiment informat
-
Avís legal