Contacte   ES
flash
NOTICÍES
SET
14
COMENÇA LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE!
COMENÇA LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE!

 

De l’16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema: “Combina i mou-te!

La Setmana de la Mobilitat Sostenible se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. La Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.

Són els següents:

       Estimular un comportament ciutadà, en relació amb l’ús el vehicle (protecció de la qualitat de l’aire, prevenció d’accidents de trànsit, reducció d’emissió de gasos d’efecte hivernacle i consum racional dels recursos energètics).

 

       Sensibilitzar la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport i informar-la sobre les seves diferents modalitats.

       Impulsar l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics.

       Potenciar un retrobament de la ciutadania amb la ciutat, la seva gent i el seu patrimoni cultural, en un entorn saludable i relaxat.

 

       Reflexionar sobre com afecta a la nostra salut l’ús excessiu del transport motoritzat

 

 

 

Activitats 2018

http://territori.gencat.cat/ca/03_infraestructures_i_mobilitat/sem/

 

 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
ARXIU DE NOTÍCIES
Cerca una noticia
arca del maresme
Col·laborem
Intermon Oxfam charter
Disseny i programació: Clickart
-
Política de Cookies
-
Consentiment informat
-
Avís legal