Contacte   ES
flash
NOTICÍES
MAR
13
Com més punts de recollida, més aparells reciclats!
Com més punts de recollida, més aparells reciclats!

Des de l’Arca del Maresme, es vol recorda que està engegada, des de fa pràcticament un any, la campanya de l’Agència de Residus de Catalunya enfocada a la recollida d’aparells electrònics petits.

Tot i que aquesta és una campanya orientada a incrementar la recollida selectiva d’aparells elèctrics i electrònics en desús, la prioritat del consumidor ha de ser la reparació i la reutilització dels productes, cosa que suposa allargar-ne la vida útil i col·labora a una correcta gestió dels residus.

Si no es pot, el consumidor té a l’abast el sistema de recollida selectiva que l’administració estableix per garantir-ne el reciclatge: deixalleries o punts verds i, ara, també, totes les botigues d’electrodomèstics, amb els requisits que estableix el Reial Decret.

És per això que des de l’Arca es vol recordar que ELS PETITS ELECTRODOMÈSTICS NO ES PODEN LLENÇAR ALS CONTENIDOR DE ROBA USADA.

 

Aquest és el distintiu que trobaràs a les botigues que funcionen com a punts de recollida de petits aparells elèctrics i electrònics.

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
ARXIU DE NOTÍCIES
Cerca una noticia
arca del maresme
Col·laborem
Intermon Oxfam charter
Disseny i programació: Clickart
-
Política de Cookies
-
Consentiment informat
-
Avís legal